Intrebari frecvente

 Unde gasesc modelele de masini, preturi etc? 

 Cum identific masina in catalog?

 Cum comand?

 Ce date sunt necesare pentru facturare?

Telefonic nu se poate comanda?

Cand pot sa sun?

Cum platesc?

Cum se face livrarea?

Cat dureaza livrarea?

Cat costa curieratul? 

De unde stiu daca ati primit comanda si cand se expediaza?

Daca nu este pe stoc? 

Sunt in / din Timisoara. Cum cumpar? 

________________________________________________________________________________

Unde gasesc modelele de masini, preturi etc?   Pe acest catalog online sunt o parte din produsele noastre. Le puteti gasi urmand logica marca/ model/ an. Pentru alte modele de covorase / presuri auto, precum si tavite pentru portbagaj si bandouri de protectie va rugam sa vedeti site-ul partener www.rimimg.ro/autoshop  
Cum identific masina in catalog? Dupa marca, model, an (generatie), iar unde este cazul si dupa alte detalii (tip caroserie, alte caracteristici). Daca aveti indoieli in privinta identificarii corecte si complete a masinii, va rugam sa ne intrebati. Nu ne asumam raspunderea daca din necunoasterea modelului sau din orice alte motive comandati produse pentru alta masina decat cea pentru care ati fi dorit.
 
Cum comand?   Cea mai simpla metoda este sa va creati un cont de utilizator. Apoi cand gasiti produsul care va intereseaza dati click pe butonul "cumpara" si urmati instructiunile afisate pe ecrane. 
Puteti, de asemenea, sa ne trimiteti mail cu datele de facturare si de livrare si un numar de telefon. Datele sunt pe pagina Contact a site-ului.
Desigur, in mail sa identificati si masina si sa scrieti accesoriile dorite. E inutil si nerecomandat sa scrieti codul produsului. E mai probabil sa gresiti o cifra, decat marca/tip/model/an etc. Daca nu sunteti absolut siguri in identificarea masinii, va rugam sa scrieti acest lucru si cu placere o identificam impreuna.
 
Ce date sunt necesare pentru facturare?     Factura pe firma / PFA / alte persoane juridice : numele firmei, adresa sediului, CUI (nu uitati RO, daca firma e platitoare de TVA), J sau F de la Registrul Comertului (unde e cazul), contul IBAN. Factura pe persoana fizica: CNP (este obligatoriu prin lege pentru emiterea facturii pe persoana fizica).
 
Telefonic nu se poate comanda?  Ba da, daca nu aveti cum trimite e-mail sau nu puteti/nu stiti sa cumparati online de pe acest catalog. Totusi, pentru economie de timp am prefera cele doua metode de mai sus.
 
Cand pot sa sun?   Luni-Vineri 8-17. In afara acestui program puteti sa faceti comanda direct pe site, sau puteti sa ne scrieti mail sau mesaj de la pagina Contact.
 
Cum platesc?   Direct la curier, in momentul livrarii. Daca preferati transfer bancar, va putem trimite factura pe mail, iar expeditia se face in momentul confirmarii primirii sumei in contul nostru.
 
Cum se face livrarea?   Prin curierat rapid oriunde in tara sau de la depozitul nostru daca sunteti in Timisoara. Alte detalii mai jos.
 
Cat dureaza livrarea?  1-4 zile lucratoare. Depinde de ora din zi la care ne trimiteti si se prelucreaza comanda dumneavoastra, de localitatea unde trebuie sa ajunga coletul, de datele pe care ni le trimiteti, daca sunt complete sau nu. In general, noi incercam sa expediem in aceeasi zi comenzile sosite pana la ora 13 (L-V).
 
Cat costa curieratul?  Costurile de livrare/expeditie sunt 19.84 ron (16 lei+TVA) si le veti regasi ca pozitie separata pe factura. cesti 19.84 ron includ toate taxele si costurile pentru livrarea in localitati din retelele Fan Courier si Star Curier. Alte costuri nu exista.
Indiferent de numarul de produse pe comanda, costurile de curierat raman 19.84 ron.
Daca localitatea de destinatie impune taxarea de kilometri suplimentari de catre firmele de curierat, va vom anunta si fie puteti ridica pachetul de la sediul firmei de curierat dintr-o localitate la alegerea dumneavoastra, fie cu acordul dumneavoastra va vom factura taxa pe care ne-o percepe firma de curierat pentru acei kilometri suplimentari.
 
Daca aveti nelamuriri in privinta costului total (desi informatiile de pe site sunt absolut transparente), acesta va poate fi confirmat telefonic in momentul apelului nostru catre dumneavoastra pentru confirmarea comenzii.
Ca un corolar: costul total este suma preturilor produselor comandate + 19.84 ron (daca localitatea de destinatie este in reteaua Fan Courier sau Star Curier).
 
De unde stiu daca ati primit comanda si cand se expediaza?    In maxim 24 de ore de la comanda dumneavoastra (luand in considerare zilele lucratoare), va contactam pe mail sau telefonic ca sa va confirmam prelucrarea comenzii, existenta pe stoc a produsului, firma de curierat cu care se expediaza si ziua aproximativa cand soseste la dumneavoastra. Daca nu va contactam in intervalul de mai sus, inseamna ca din motive neimputabile noua, care tin de comunicatiile electronice si de alti factori, nu am primit comanda dumneavoastra. In acest din urma caz, va rugam sa verificati corectitudinea adresei de mail pe care ati trimis si a datelor de contact pe care le-ati scris si/sau sa ne contactati telefonic.
 
Daca nu este pe stoc?     Noi incercam sa avem pe stoc in permanenta toate produsele. Exista, insa, masini mai rare pentru care nu tinem pe stoc accesoriile respective. In acest caz, in urma comenzii dumneavoastra, dupa ce va sunam si va intrebam, daca nu va deranjeaza sa asteptati comandam de la fabrici si in cateva saptamani va putem onora comanda.
Pe de alta parte, se poate intampla ca in urma unor comenzi mai mari ale distribuitorilor nostri sa ramanem fara stoc chiar si la masini frecvent intalnite. Aceasta se intampla rar si de obicei doar pentru cateva zile. In acelasi mod, va vom cere acceptul de a va suna imediat ce primim produsul care lipseste si expeditia se face atunci, desigur, daca sunteti de acord.
 
Sunt in / din Timisoara. Cum cumpar?    Va rugam sa ne sunati ca sa ne spuneti ce produs doriti si pentru ce masina. Daca avem pe stoc, va vom indruma spre depozit. Chiar daca stiti unde este depozitul nostru, va rugam sa sunati inainte, din mai multe motive: 1.ca sa va confirmam daca produsul este pe stoc ; 2. ca sa avem timp sa pregatim comanda si sa nu asteptati daca exact in acel moment suntem ocupati cu vreo livrare la un distribuitor si 3. ca sa fie acolo cineva care sa poata emite factura.

Preturile afisate pe site includ TVA 20%.

S.C. RIMI s.r.l.

Toate informatiile de pe site sunt corecte si de actualitate. Acestea primeaza in fata oricarei informatii verbale (telefonice). Nu este si nu poate fi considerata motiv de reclamatie impresia sau parerea cum ca telefonic sau verbal ar fi fost prezentate alte informatii, contrare sau diferite de cele scrise pe site.


Datele dumneavoastra personale nu vor fi folosite decat in scopul prelucrarii comenzii si emiterii facturii si nu vor fi cedate niciodata, sub nici un motiv,  niciunei terte parti in scopuri publicitare, fara acordul dumneavoastra specific, in scris. Va multumim.


Oferte speciale

Nu exista oferte speciale in acest moment.
Web Analytics Made Easy - StatCounter